Проф. Георги Михайлов заедно с представители на листата на коалиция

...
 Проф. Георги Михайлов заедно с представители на листата на коалиция
Коментари Харесай

Проф. Михайлов и кандидати от листата на БСП в Кърджали посетиха Кирково и региона

 Open photo

 

Проф. Георги Михайлов дружно с представители на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ бяха на посещаване в община Кирково и посетиха селата Орлица, Тихомир, Домище и Бенковски. На извършените диалози хората поставяха своите битови и обществени въпроси, които са свързани с всекидневието в района. Липсата на младежи и безработицата, обезлюдяването, ниските приходи, неналичието на здравна грижа, ликвидирането на бранша за произвеждане на тютюн бяха измежду главните проблеми, които хората им сложиха. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

 

" Едно време имаше здравна работа, кола за спешна помощ, родилен дом, грижа към хората в отдалечените обитаеми места. Днес индиферентност от страна на държавните управления към тези региони. Всичко нарастна и е доста мъчно да се живее с тези ниски приходи “, към това мнение се сплотиха присъстващите.

 

Проф. Михайлов бе безапелационен, че  за тези региони би трябвало да има специфични преференции, занаят и условия за работа. А младите медицински фрагменти да се пренасочват към тези региони. „ Разрушения интернат в който е имало над 90 ученика днес е един образец за разрухата в последните години в нашата страна. Българска социалистическа партия е единствената партия, която винаги е стояла зад ползите на българските жители. Тя бе общественият дирек в това държавно управление. Необходима е реорганизация на регионите със специфична политика за връщането на младежите по родните им места. За да се случи би трябвало да има устойчиво държавно управление ", уточни лидерът на листата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР